Dobro Došli!

Holistički odmor je odmor i regeneracija tela, uma i duha.
Holistička putovanja su sadržajna: jutarnja Yoga, radionice ličnog razvoja, masaže, obilasci, predavanja i ples.

putovanja

putovanja

Tara

PLANINA TARA


Kao što već znate Tara je izuzetna planina, pravi rezervat netaknute prirode. Njena svežina, predivni krajolici, bujne šume, izuzetna flora i fauna, kao i izgradjene staze za duge lagane šetnje - čine ovu planinu - najboljim izborom za holistički odmor.


Tara je nacionalni park od 1981 godine, a nalazi se na zapadu Srbije, oivičen dubokim kanjonom reke Drine, dok joj se ogranci spuštaju na kremansku dolinu, gde se oslanja na susednu planinu Zlatibor.

Predov Krst je najviša oblast Tare sa vrhom Koziji rid čija je visina 1.591m nadmorske visine.
Na Tari se nalaze i brojna jezera koja čine odmor lepšim, a posebno ljubiteljima ribolova.


HOLISTIČKI ODMOR

AVGUST 2017 - 

Uskoro!


JUL 2016godine

Predov Krst - TARA - 29-31.07.2016.

Za vikend krajem jula, organizujemo kratak odmor koncipiran na bazi dva noćenja sa polupansionom u predivnom netaknutom rezervatu prirode - Predov Krst na Tari, nadmorske visine od 1.100m, što je idealno za vrele dane jula.

Smeštaj i hrana je u motelu sa slike, okružen šumom. Noćenje je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

Program holističkog odmora bazira se na radionici ličnog razvoja ARHETIPI U NAMA.

Ovaj vikend posvećen je spoznavanju i razvoju sopstvenih unutrašnjih snaga.
Radionica je meditativnog tipa, a iskustva učesnika poslednjih nekoliko godina, su fantastična.

Radinica je podjednako edukativna i terapijska.

Radionicu vodi Manja Stefanović
www.manjastefanovic.com

Ovaj odmor je posvećen unutrašnjem razvoju snaga, psihičkoj regeneraciji, i naravno prevazilaženju psiho-energetskih blokada.

Info: 063 7567 453

AVGUST 2016

Zaovine - TARA - 6-13.08.2016 - punih sedam dana AKTIVNOG odmora- REHABAktivan ili holistički odmor je izuzetna prilika da posvetite vreme sebi na kvalitetan način.Program obuhvata sledeće aktivnosti:


* Yoga
* Detoks program punih sedam dana
* Meditacije i energetski tretmani
* Ples


Program je namenjen svima onima koji žele da pokrenu u sebi promene, detoksiraju svoje Telo, upoznaju nove ljude i lepo, kvalitetno i konstruktivno se provedu u Prirodi čarobne Tare.

Aktivni odmor u Zaovinama na Tari koncipiran je na bazi noćenja,detoks programa ishrane, jutarnjih Yoga vežbi, meditacija, plesa i energetskih tretmana.

SMEŠTAJ
Dvokrevetne i trokrevetne sobe u prelepom ambijentu konaka sa slike čine ovaj boravak "ušuškanim" i pravim mestom gde neposredno doživljavamo Prirodu oko sebe i u sebi.

YOGA
Joga na sanskrtu znači jedinstvo i drevna je metoda koja objedinjuje lagane fizičke vežbe Asane, tehnike disanja Pranajame i relaksaciono-meditativne vežbe.
Tehnike Joge su veoma značajne za pokretanje i slobodnu cirkulaciju vitalne sile - koje čine osobu vizički i psihički balansiranu odnosno zdravu.

Izuzetan značaj imaju za opuštanje i istezanje tela koje je permanentno u grču usled stresnog načina gradskog života ili pak hroničnih bolesti.
Uz naš detoks program čini ovaj odmor - izuzetno rehabilitacionim.


DETOKS PROGRAM
Detoks program je pre svega specifičan način ishrane i pomoćnih detoks aktivnosti (kupke i td.) u cilju otklanjanja nataloženih toksičnih sadržaja u telu i regeneraciji crevne flore. Na ovaj način podstiču se bio-hemijske reakcije u telu koje povoljno utiču na psihičko stanje čoveka.
Detosk programi širom sveta vrlo su popularan sadržaj holističkih odmora jer je višedecenijsko iskustvo pokazalo velike i drastične promene kod ljudi u cilju poboljšanja telesnog i psihičkog zdravlja.
Detoks programi naravno utiču i na redukciju gojaznosti i poboljšanju krvne slike.

MEDITACIJE
Drevna duhovna disciplina i osavremenjena tehnika opuštanja, umirivanja i koncentracije na unutrašnje biće čoveka. Reč meditacija dolazi od latinske reči koja označava bilo koju vrstu fizičke i mentalne vežbe.
Meditacije ovog programa koriste tehnike pravilnog disanja, balansiranja  gradivnih Elemenata čoveka i prirode, kao i ličnog razvoja.
Meditacije ovog programa su VODJENE meditacije.
Meditacije ovog programa su edukativne, spoznajne i terapijske. 

ENERGETSKI TRETMANI
Svaki učesnik će imati mogućnost dobijanja tri individualna energetska tretmana tokom ovog programa. O energetskim tretmanima revolucionarnim skalarnim talasima pogledati na oficijelnom sajtu medjunarodne i licencirane škole Scalar Waves tm na www.scalarwaves.org

PLES
Ples u večernjim satima u okviru našeg Konaka na Tari omogućava druženje, fizičko pokretanje i uspostavljanje unutrašnjeg Ritma, koji su mnogi izgubili zarodjeni u svakodnevnicu života.
Uspostavljanje i budjenje unutrašnjih Ritmova osnov je razigranom pristupu životu.
Plesna forma ovog našeg programa je raznolika a akcenat je stavljen na Ples Elemenata i uspostavljanje harmonizacije vitalne sile i njene celovitosti.

PREVOZ
Mogućnost dogovora organizovanog prevoza mini-busom.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN NA 13 UČESNIKA.
Info: 063 7567 453

Нема коментара:

Постави коментар